Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - رئیس اداره کل توسعه سیستم‌های بانک ملی گفت: پیرو اطلاعیه جدید بانک ملی ایران مبنی بر روش جدید اطلاع‌رسانی برای تراکنش‌های زیر ۳۰هزارتومان، برای مشتریان هیچ اجباری برای استفاده از اپلیکیشن خاص نیست و این صرفا یک پیشنهاد است.    

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اخیرا بانک ملی ایران به مشتریان خود اعلام کرده است که از تاریخ ۲ اسفند ۱۴۰۰ پیامک‌ تراکنش‌های ۳۰ هزار تومان ارسال نمی‌شود و مشتریان می‌توانند این تراکنش‌ها را در اپلیکیشن‌های رسمی این بانک یعنی «بله» ، «نشان‌بانک» و «بام» مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله منجر به اعتراض برخی مشتریان بانک ملی شد و در همین راستا رئیس اداره کل توسعه سیستم‌های بانک ملی ایران در گفتگویی در کلاب‌هاوس به برخی نگرانی‌ها و سوالات پاسخ داد.

مهدی علی آقایی سخن خود را با این جمله آغاز کرد که برای مشتریان بانک ملی هیچ اجباری برای استفاده از اپلیکیشن خاص نیست بلکه این طرح صرفا جهت جلوگیری از هزینه اضافی برای پیامک بوده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بانک ملی ایران کمترین هزینه را برای پیامک‌های ارسالی برای مشتریان دریافت می‌کند، خاطر نشان کرد: قرار این نیست که پیامک دیگر ارسال نشود، بلکه هدف دادن فضای انتخاب به مشتری برای دریافت یا عدم دریافت پیامک تراکنش‌ها است.

علی آقایی افزود: غالب جامعه آماری ما دسترسی به گوشی هوشمند و اینترنت دارند و برای افرادی که امکان استفاده و یا تمایل به استفاده از اپلیکیشن‌های بانک ملی را ندارند، همان شیوه پیامک پا برجاست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اپلیکیشن بله ۹تا۱۰ میلیون کاربر دارد، یادآور شد: هدف ما سوق دادن مردم به سمت اپلیکیشن خاصی نیست بلکه هدف صرفا کاهش هزینه ها و دادن فضای انتخاب به مشتری برای دریافت یا عدم دریافت پیامک است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بانک مرکزی ۲ روش برای دریافت هزینه پیامک تراکنش‌ها مشخص کرده است. دریافت هزینه یکسان از مشتریان برای پیامک‌های تراکنش و دیگری اینکه به تناسب میزان تراکنش، هزینه پیامک تراکنش‌ها تغییر کند.

رئیس اداره کل توسعه سیستم‌های بانک ملی ادامه داد: در روش اول بین فردی که روزانه تراکنش زیادی دارد و فردی که تراکنش چندانی ندارد تفاوتی وجود ندارد و یک هزینه مشخص از هر دو مدل مشتری گرفته می‌شود که اغلب بانک‌ها این روش را در دستورکار خود قرار داده‌اند. در روش دوم که هزینه تراکنش بر مبنای میزان تراکنش مشتریان است هم کمتر بانکی به سراغ اجرای آن رفته است.

وی همچنین در پاسخ به سوال اخبارپول مبنی بر اینکه چقدر قطعی اینترنت می‌تواند در مشاهده تراکنش برای شتریان بانک ملی خلل ایجاد کند، اعلام کرد: برای این مشکلات احتمالی هم راهکارهایی داریم که در سال جدید درخصوص آن اطلاع رسانی می‌کنیم.

علی آقایی همچنین درخصوص نگرانی مشتریان از نشت اطلاعات یا ایمن نبودن اپلیکیشن‌های داخلی، گفت: این مساله اصلا جای نگرانی ندارد ولی اگر کاربری نگران است به سادگی می‌تواند دسترسی‌های لازم را به اپلیکیشن نداده و فقط ریز تراکنش خود را مشاهده کند.

گفتنی است بانک ملی ایران اخیرا پیامکی برای مشتریان خود ارسال کرد که طی آن اعلام شد، اطلاع‌رسانی تراکنش‌های با مبلغ کم‌تر از ۳۰ هزار تومان حساب‌های بانک ملی ایران از ۲اسفندماه فقط از طریق اپلکیشن «بله» و «نشان بانک» انجام خواهد شد که این مساله اعتراض کاربران را در پی داشت. در همین راستا هم بانک ملی در گفتگویی شفاف در شبکه اجتماعی کلاب‌هاوس به دغدغه‌های مشتریان و مردم پاسخ داد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: استفاده از اپلیکیشن بانک ملی ایران برای مشتریان بانک ملی تراکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟