Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد از پرداخت تسهیلات به مشتریان بانک ملی تا سقف یک میلیارد ریال از طریق اپلیکیشن ایوا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پرداخت الکترونیک سداد، محمدعلی محمودزاده در نشست هم اندیشی با روسای ادارات امور شعب بانک ملی استان تهران، درباره توسعه بانکداری دیجیتال در این شرکت گفت: شرکت پرداخت الکترونیک سداد علاوه بر تاکید بر تقویت عملکرد دستگاه‌های پوز، دغدغه‌های اقتصاد و بانکداری دیجیتال را نیز لحاظ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرویس نشان بانک در اپلیکیشن ایوا افزود: «نشان بانک» سرویسی جدید در اپلیکیشن ایوا است و خدماتی را به کاربران ارائه می‌دهد که کاربر احساس می‌کند وارد شعبه واقعی بانک ملی شده‌است.

امضای دیجیتال ایوا، انکارناپذیر است

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در ادامه با بیان اینکه «افتتاح حساب» در سرویس نشان بانک، خدمتی متمایز در کل شبکه بانکی کشور است، درباره احراز هویت و امضای دیجیتال در نشان بانک اپلیکیشن ایوا اظهارکرد: امضای دیجیتال اپلیکیشن ایوا انکارناپذیر است و همین امر سبب شده تا ویژگی‌های رقابتی ایوا بارزتر باشد.

وی ادامه داد: در سرویس نشان بانک اپلیکیشن ایوا پس از احراز هویت و اخذ امضای دیجیتال، امکان افتتاح حساب و درخواست انواع کارت بانکی به‌صورت کارت الکترونیکی و یا فیزیکی پیش بینی شده است. البته امکان صدور کارت اعتباری الکترونیکی از مردادماه سال‌جاری در سرویس نشان اعتباری فعال شده است.

پیشرفت و توسعه بانکداری دیجیتالی در ایوا

محمودزاده با اشاره به پیشرفت و توسعه بانکداری دیجیتالی در اپلیکیشن ایوا تاکید کرد: اکنون بسیاری از عملیات‌های بانکی به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود و دیگر همراه داشتن کارت بانکی، الزامی نیست.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات به کاربران از طریق اپلیکیشن ایوا یادآور شد: سخت‌ترین کار در حوزه بانکداری، اعطای تسهیلات است که در اپلیکیشن ایوا اعطای تسهیلات کرونایی به کاربران بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب انجام می‌شود که خدمتی نوین در عرصه بانکداری است.

دریافت تسهیلات میلیاردی با ایوا

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد خاطرنشان کرد: پس از تائید و ابلاغ بانک ملی ایران، یکی دیگر از مزیت‌های اپلیکیشن ایوا اعطای تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال به مشتریان بانک ملی بوده که پس از آن فقط از طریق سرویس نشان بانک ایوا یعنی شعبه دیجیتال بانک ملی ایران قابل دریافت خواهد بود.

وی در ادامه یادآور شد: تا رویداد ملی شو، بیش از ۲۰ سرویس در قالب شعبه دیجیتال به اپلیکیشن ایوا اضافه و در اختیار کاربران این اپلیکیشن قرار خواهد گرفت.

محمودزاده همچنین با اشاره به امکان انتقال وجه از طریق QR کد افزود: بیشتر پرداخت‌ها در سراسر دنیا مستقل از سخت‌افزار انجام می‌شود و دیگر نیازی به همراه داشتن کارت بانکی یا حتی دستگاه کارتخوان وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در این راستا و با اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت سداد، کاربران اپلیکیشن ایوا می‌توانند پرداخت‌های خود را از طریق کیف پول یا QR کد انجام دهند که این امکان در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و در حدود 350 هزار پایانه فروش این شرکت، فراهم شده است.

راه‌اندازی سرویس جدید پیشخوان دولت برای راحتی کاربران

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد با اشاره به راه‌اندازی سرویس جدید پیشخوان دولت در اپلیکیشن ایوا گفت: این سرویس کاربران را از حضور در دفاتر پیشخوان دولت بی‌نیاز می‌کند و بزودی نسخه اولیه سرویس جدید پیشخوان دولت تحت نام «پیشخوان هوشمند» در اپلیکیشن ایوا، در دسترس کاربران ایوا قرار می‌گیرد.

گفتنی است، مدیران امور شعب بانک ملی در تهران نیز در این نشست درباره چالش‌ها، فرصت‌ها، نارسایی‌ها و نحوه تعامل و همکاری‌ها بحث و تبادل‌نظر کردند و در پایان بر همکاری همه‌جانبه شعب بانک ملی برای ارائه خدمات به‌صورت مجازی بیشتر به مشتریان تاکید شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003BQo

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اپلیکیشن ایوا مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد بانکداری دیجیتال اپلیکیشن ایوا سرویس نشان بانک اعطای تسهیلات امضای دیجیتال پیشخوان دولت بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی در شورای عشایر شهرستان میاندوآب گفت: انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای عشایر شهرستان میاندوآب از انجام اقدامات لازم برای مناسب‌سازی مسیر تردد به ییلاقات سلیم‌خان شاهین‌دژ، هشترود و سهند خبر داد.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی برای تأمین روشنایی و برق مصرفی عشایر تا جایی که منابع مالی تأمین و امور برق استان همکاری کند تأمین خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: امسال در حد توان نسبت به تأمین آب شرب سالم و بهداشتی با لوله‌کشی از چشمه و همچنین تأمین تانکرهای آب ثابت و سیار اقدام خواهیم کرد.

ناجی با بیان اینکه انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را آسان‌سازی کنند، تصریح کرد: عملکرد شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون دام‌های عشایر و صدور مجوز حمل دام قابل تقدیر است.

محمدرضا رضایی نیز در این جلسه اظهار کرد: عشایر همیشه پای انقلاب بوده‌اند و در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات دست از تولید برنداشته‌اند.

وی افزود: توجه ویژه به نیازهای آموزشی، بهداشتی، عمرانی و خدماتی این قشر زحمتکش حداقل کاری است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر به ییلاق‌های منطقه، اقدامات لازم در جهت تأمین آرد، سوخت و آب آشامیدنی عشایر در دستور کار شورای عشایر شهرستان قرار گیرد.

رضایی تصریح کرد: برای تخصیص آرد و تأمین مورد نیاز عشایر شهرستان نان نیازمند پالایش دقیق آمار هستیم.

به گزارش ایمنا، تعدادی از روستاهای دشت میاندوآب محل قشلاق عشایر دامنه‌های سهند و ارتفاعات شاهین‌دژ بوده و همچنین این شهرستان محل گذر عشایر سایر شهرستان‌ها از جمله نقده به ییلاقات خود است. عمده این عشایر شامل ایلات و طوایف شاهسون، بالکانلو، اینانلو و قره‌پاپاق هستند.

کد خبر 751517

دیگر خبرها

  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد