Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در مراسم ششمین سالگرد تاسیس این شرکت، اتکا به همت همکاران و پشتوانه بانک ملی را سرمایه ای ارزشمند در حوزه خدمات پرداخت الکترونیک و بانکداری دیجیتال دانست.

به گزارش مهر، محمدعلی محمودزاده در این مراسم که پنجشنبه ۲۲ آبان ماه در محل دفتر مرکزی این شرکت با حضور معاونان و به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر اینکه حداقل سهم بانک ملی از بازار در کل کشور ۲۵ درصد است، افزود: ما نیز باید بتوانیم به عنوان شرکت پرداخت بزرگترین بانک خاورمیانه و جهان اسلام به این سهم ۲۵ درصدی دست یابیم، چرا که ظرفیت‌ها و حمایت‌های بانک ملی و پتانسیل‌های موجود در پرداخت الکترونیک سداد اجازه چنین پیشرفت و افزایش سهمی را به ما می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به ارائه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن پرداخت ایوا گفت: در حال حاضر به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران وظیفه داریم تا خدمات مورد نیاز بانکی را در قالب بستری امن ارائه دهیم و در جهت ارتقا سرعت و امنیت خدمات و میزان رضایت مشتریان و کاربران بیشتر تلاش کنیم.

مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر سداد در جایگاهی قرار گرفته است که در کنار خدمات متنوع خود همچون ارائه دستگاه‌های کارتخوان، درگاه‌های پرداخت اینترنتی، کیف پول الکترونیک و سرویس‌های ویژه و منحصر به فرد اپلیکیشن پرداختی ایوا و سرویس «نشان بانک» آن به عنوان دستاوردی جدید در حوزه بانکداری الکترونیک، می‌تواند به عنوان شعبه مجازی بانک ملی ایران تمامی خدمات مورد نیاز مشتریان را ارائه و آنها را از رفتن به شعب بانک بی نیاز کند.

وی با اشاره به اپلیکیشن ایوا در مقایسه با دیگر اپلیکیشن‌های موجود در شبکه بانکی و پرداخت، در خصوص مزیت رقابتی آن تصریح کرد: ما امروز توانستیم در حوزه پرداخت‌ها وخدمات بانکی، سرویس‌های مورد نیاز مشتریان را همچون سرویس‌های منحصر به فرد احراز هویت و امضا دیجیتال، دریافت تسهیلات کرونایی، دریافت کارت‌های اعتباری، تاییدیه تحصیلی، نرخ آنلاین ارز و سرویس‌های متنوع و کاربردی بسیاری که در سرویس نشان بانک ایوا در اختیار کاربران قرار گرفته است بر روی اپلیکیشن ایوا به سرعت و سهولت ارائه دهیم.

محمودزاده همچنین افزود: نکته مهم دیگر، اهمیت استفاده از این خدمات در شرایط بحران ویروس کرونا است که باعث شده نگاهمان در «نشان بانک» بر این اساس باشد که بتوانیم مراجعه حضوری مشتریان به واحدهای بانک را به حداقل رسانده و یا در شرایط مطلوب‌تر دیگر نیازی به حضور مشتریان در شعب بانک نباشد.

مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد در پایان این مراسم ارزشمندترین دارایی مجموعه بزرگ سداد را سرمایه انسانی آن دانست و گفت: داشتن نیروی انسانی متعهد، پرتلاش و دلسوز در کنار تجهیزات، تکنولوژی و برنامه ریزی و هدف گذاری می‌تواند اتفاقاتی بزرگ و شگرف را در مسیر خدمت رسانی به جامعه و مشتریان رقم بزند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003AiG

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اپلیکیشن ایوا پرداخت الکترونیک سداد بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: به منظور واگذاری سریع و ارائه خدمات سرویس ثابت به مشتریان در نقاط شهری و روستایی ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت در استان دایر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با بیان اینکه سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی که تا کنون مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان، خاطرنشان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجه‌ای تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعاً با حرکت در این مسیر شاهد ارتقا شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تصریح کرد: از آنجایی‌که تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس به شمار می‌رود، اینترنت خانگیADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت اضافه کرد: با تأمین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجه‌ای در استان برای سال جاری در دست اقدام است‌.

کد خبر 750853

دیگر خبرها

  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است